Film izle

film izle,online film seyret,müzik dinle

Cumartesi akşamlarının eğlence programı Mahmut Tuncer Show’da her hafta birbirinden değerli konuklar ağırlanıyor. Mahmut Tuncer programda bu hafta Türk halk müziğinin sevilen seslerinden Ekin Akkaş ve Devrim Erden’i ağırlıyor.
Sempatik kişiliğiyle sevenlerini kendine hayran bırakan Mahmut Tuncer, bu haftaki programında Türk halk müziğinin sevilen sanatçıları Ekin Akkaş ve Devrim Erden’i konuk ediyor. Mahmut Tuncer’in sunduğu, her hafta birbirinden değerli konukların katıldığı programda, sıcacık sohbetler yapılırken izleyicilere eğlenceli bir program sunuluyor. Ekin Akkaş birbirinden güzel türkülerini canlı yayında seslendirirken fantezi müziğin yeni seslerinden Devrim Erden’de en güzel parçalarıyla ekran başındaki izleyenlere güzel vakit geçirtecek.
Mahmut Tuncer Show’da yine ayrılanlar kavuşuyor, küsler barışıyor. Nikâh masasının eksik olmadığı programda en özel aşk hikayeleri mutlu sonla bitiyor.

Mahmut Tuncer Show canlı izle, Mahmut Tuncer Show izle, Mahmut Tuncer Show online izle, Mahmut Tuncer Show programı Ekin Akkaş ve Devrim Erden 20 şubat Kanal 7

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Film izle