Film izle

film izle,online film seyret,müzik dinle



Recep İvedik filminin 3. serisiyle gişe rekorları kırmaya devam etti. 1. ve 2. filme göre 3. serisinde küfürlerden uzak durması argosuz espriler yapması izleyicinin hoşuna gitti. Fakat izleyiciler filme ayrılan bütçeden şikayetçi az harcama yaparak film yapmasından yakınan izleyiciler filmin 4. serisinde Recep İvedik'ten daha çok bütçe ayırmasını istiyor.. 

 
Recep İvedik'e Almanya dan teklif var.Alman Barefoot Film, Şahan Gökbakar’a ‘Recep İvedik 4’ü Almanya’da çekmesini teklif etti. Barefoot Film’in yetkilileri, uzun süredir peşinde oldukları Gökbakar ve yapımcı Faruk Aksoy’la Recep İvedik 3’ün Köln’deki galasında buluştu.
Alman şirketi Recep İvedik'e filmin 4. serisinde Almanya'da askere gittiğini ve orada yaptığı disiplinsizlikleri konu alan bir film yapmasını teklif etti. Fakat Şahan Gökbakar teklifi reddetti. Aynı zamanda uluslar arası bir teklife sıcak baktığını belirtti. Askerde disiplinsizlik konusundada kararsız olan Şahan Gökbakar bakalım filmin 4. serisinde bizi hangi süprizle karşı karşıya bıkaracak..

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Film izle