Film izle

film izle,online film seyret,müzik dinle

Simpsonlar: Sinema Filmi

Gönderen moda Perşembe, Nisan 22, 2010

Simpsonlar: Sinema Filmi
Tür : Komedi / Animasyon
Gösterim Tarihi : 27 Temmuz 2007
Yönetmen : David Silverman
Senaryo : Matt Groening , James L. Brooks , Sam Simon
Müzik : Hans Zimmer , David A. Stewart
Yapım : 2007, ABD , 87 dk. Seslendirenler : Dan Castellaneta (Homer Simpson) , Julie Kavner (Marge Simpson/Patty & Selma Bouvier) , Nancy Cartwright (Bart Simpson) , Yeardley Smith (Lisa Simpson) , Harry Shearer (Mr.Burns/Smithers/Ned Flanders) , Hank Azaria (Moe Szyslak/Wiggum/Apu) , Pamela Hayden (Milhouse/Rod Flanders)
Son yılların en popüler ailesi Simpsonlar, televizyondan sonra sonra yeni maceraları ile şimdi de beyazperdede!Birbirinden farklı karakterdeki aile üyeleri ile tüm dünyada fanatiklerini yaratan Simpsonlardan Homer, bu sefer sadece kendisinin değil bütün dünyanın başını belaya sokuyor. Her zamanki sakarlıklarından biri yüzünden çalıştığı fabrikanın yakınındaki nehre zararlı maddelerin boşalmasına neden olan Homer, aynı zamanda işinden de olur.Fakat nehre dökülen zararlı maddeler, bütün Springfield kasabasındaki insanların hayatını tehdit etmekte ve şehrin hiç vakit geçirmeden boşaltılması gerekmektedir. Neden olduğu sorunu çözmek için elinden geleni yapmaya çalışan Homer, ailesi ile birlikte bir dolu olmadık maceranın içinde bulacaktır kendini.TV dizilerinin de yapımcılığını yapan Matt Groening, film projesinin de arkasındaki isim.
Yapım cı, orjinal Simpson tasarımının tamamen korunup dizilerdeki konseptten çıkılmamasına da özelikle dikkat ettiklerini belirtiyor. Simpsonlar: Sinema Filmi üzerine SineKritikler: Bu Film İçin... Beyazperde Yaramamış... Simpsonlar: Sinema Filmi SineMasalları: Beyazperdenin Simpsons Notları Simpsonlar: Sinema Filmi Haberleri: Simpsons Ailesine Kulak Verin (18 Temmuz 2003)

bookmark
bookmark
bookmark
bookmark
bookmark

Film izle